'Weer met beide voeten op de grond'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Weer met beide voeten op de grond'
Foto: © SC

Vanavond worden de kwartfinales van de Beker van België, oftewel de Cofidis Cup, gespeeld. Eén van de laatste acht is Germinal Beerschot. De Antwerpenaren nemen het op tegen K.S.V Roeselare.

Germinal Beerschot staat momenteel vierde in de Jupiler Leage. Hun succesreeks van 9 overwinningen werd dit weekend ruw verstoord op het veld van Club Brugge. “Dit is juist een extra motivatie om de Beker tot een goed einde te brengen”, aldus verdediger Kurt Van Dooren. “We zaten in de wolken na die reeks overwinningen, maar nu staan we weer met beide voeten op de grond. Het besef dat we goed spelen, en dat zo moeten houden, geeft extra kracht. We kijken dus heel nuchter tegen de komende wedstrijd aan.” Drie jaar geleden mocht Germinal Beerschot de Beker al eens mee naar huis nemen. Dit willen ze maar al te graag eens overdoen. “We doen het goed in de competitie dit jaar”, zegt Van Dooren, “ maar dat wil niet zeggen dat we de beker uit het oog verliezen.”
 
De selectie van dit weekend blijft dezelfde, alleen Daniel Cruz mag weer meedoen na een gele schorsingsdag. Wel van de partij: Kenny Steppe, Kristof Maes, Martijn Monteyne, Kris De Wree, Kurt Van Dooren, Didier Dheedene, Pieterjan Monteyne, Ederson Tormena, Justice Wamfor, King Osei Gyan, Daniel Owusu, Abdoulaye Djire Junior, Sébastien Chabaud, Daniel Cruz, Gustavo Colman, Hernan Losada, Serigne Mor Diop, Vincenzo Verhoeven, Sanharib Malki, Tosin Dosunmu.

Auteur: Danni Cassauwers
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties