Interessante partij in Jan Breydel

Nico Wieme
| 0 reacties
Interessante partij in Jan Breydel
Foto: © SC

Morgen ontvangt competitieleider Club Brugger neofiet KV Mechelen. Het zou wel eens een leuke partij kunnen worden in een uitverkocht Jan Breydelstadion.

Gisterenmorgen trainden de troepen van coach Jacky Mathijssen voor de laatste keer in het vooruitzicht van de thuismatch tegen KV Mechelen vanavond. Onder het toeziend oog van heel wat jongeren – de krokusvakantie loopt op zijn laatste benen – bood François Sterchele (foto rechts) zich aan op de club en kreeg een individueel programma. Hij zal vanavond kunnen spelen. Brecht Capon krijgt net als Daniël Chavez een individueel programma om de tekorten weg te werken. Zij sluiten volgende week weer aan. Wesley Sonck en Elrio van Heerden maken opnieuw hun opwachting. Club zou met de driehoek Sterchele-Sonck-van Heerden wel eens heel aanvallend uit de hoek kunnen komen.
 
In vergelijking met de selectie van vorige week vallen Dusan Djokic en Michael Klukowski (beiden geelgeschorst) uit de boot. Ook Capon is er wegens een blessure niet bij. De selectie voor KVM ziet er als volgt uit: Stijnen, Verbauwhede, Priske, Maertens, Simaeys, Valgaeren, Kucera, De Mets, van Heerden, Vermeulen, Vermant, Englebert, Geraerts, Leko, Blondel, Sonck, Sterchele en Salou. Koen Daerden en Philippe Clement werken, net als Capon, Alcaraz en Chavez, verder aan hun herstel.
 
Bij de Maneblussers maken momenteel nog negentien spelers deel uit van de selectie die morgen, in de loop van de dag, nog afgeslankt zal worden tot achttien. Peter Maes doet beroep op volgende spelers: Adamovic, Biset, Boussaidi, Charaï, Crabeels, Dunkovic, Geudens, Gomez, Iddi, Imschoot, Ivens, Mbemba, Noukeu, Persoons, Renard, Vanbelle, Van Goethem, Van Hoevelen en Vleminckx.
 
Maxime Biset en Kenny Van Hoevelen maken terug hun opwachting. Biset is hersteld van een spierverrekking en trainde deze week voluit mee. Van Hoevelen keert dan weer terug uit schorsing en maakt zo de concurrentie achterin weer wat groter. Als laatste komt ook nieuweling Ruben Gomez (foto links) bij de selectie. De Argentijn, die overgenomen werd van Metallurg Donetsk, is speelgerechtigd en kan mogelijk zijn eerste minuten voor de Maneblussers afhaspelen. Aloys Nong, nog niet hersteld van een verrekking aan de mediale band van de rechterknie, en Jeroen Mellemans, geschorst na dubbel geel vorige week tegen Charleroi, zijn er niet bij. Ook Jean Paul Kielo-Lezi geraakt niet tijdig fit voor de partij in Jan Breydel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties