Sterchele: 'Opnieuw scoren tegen Standard'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Sterchele: 'Opnieuw scoren tegen Standard'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

François Sterchele schonk met zijn zesde en zevende treffer van het seizoen Club Brugge de drie punten en een comfortabelere voorsprong op eerste achtervolger Standard. De topschutter anno 2006-2007 snoerde daarmee de criticasters de mond.

"Ik voelde me nochtans niet goed voor de wedstijd", reageerde de nummer 23 van Club Brugge. "Ik heb pas deze middag beslist dat ik zou spelen." Met twee treffers deed hij duidelijk meer dan spelen. "Het is heel leuk om te scoren", lacht de spits. "Maar ik moet Ivan Leko en Jorn Vermeulen bedanken voor de perfecte assists."
 
Sterchele is niet vies voor een mind game meer of minder. Dat bewees de aanvaller al in aanloop naar de topper tegen Anderlecht. Voorlopig houdt de aanvaller het nog beleefd, maar de Rouches zullen zich deze week wel aan iets verwachten. "Ik heb veel vrienden in het Luikse, maar blijkbaar zitten er geen supporters van Standard bij. Woensdag werd ik heel de wedstrijd uitgefloten. Maar hoe meer ze fluiten, hoe gemotiveerder ik zal zijn. Ik wil graag nog eens scoren tegen hen." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties