Anderlecht zal Hassan huldigen

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht zal Hassan huldigen
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Afgelopen weekend haalde Egypte voor de tweede keer op rij de Africa Cup binnen, dit gebeurde onder leiding van aanvoerder en Anderlecht-middenvelder Ahmed Hassan. De sterke prestaties van de Egyptenaar zijn ook in Brussel niet onopgemerkt gebleven.

Zo heeft het bestuur van Anderlecht besloten om Hassan voor aanvang van de match tegen Moeskroen in de bloemetjes te zetten. Manager Van Holsbeeck verwijst tevens naar de enorme publiciteit die de club nu ontvangt dankzij Ahmed Hassan. Morgen of ten laatste donderdag zou de Egyptische kapitein opnieuw in Anderlecht moeten aankomen, vanaf dan is het aan hem om te bewijzen dat hij zijn plaats op het Brusselse middenveld nog steeds waard is. 

Herman Van Holsbeeck is overigens ook vrij zeker van het feit dat Hassan het na dit seizoen voor bekeken zal houden bij paars-wit. "Hij wordt 33, hij is de grote ster van de Africa Cup, alle mogelijkheden liggen voor hem open op dit moment. Bijtekenen is niet aan de orde", reageerde de manager van de Brusselaars.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties