Bayat: 'Wij kunnen Club Brugge kloppen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bayat: 'Wij kunnen Club Brugge kloppen'
Foto: © SC

Vanavond gaat SC Charleroi op bezoek bij competitieleider Club Brugge. Voor de krant Het Laatste Nieuws was dit het moment om Mogi Bayat nog eens te spreken en die is ervan overtuigd dat Charleroi vanavond kan winnen in het Jan Breydelstadion.

De relatie tussen Club Brugge en SC Charleroi is erg gespannen. Niet alleen haalde Club Brugge er vorig jaar de trainer weg, Mogi Bayat heeft ook een moeilijke relatie met Club-voorzitter Michel D'Hooghe. Er hangt dus ongetwijfeld spanning in de lucht boven het Jan Breydelstadion.

"Ik kan niet appreciëren hoe die man de waarheid verdraait", steekt Bayat van wal als het over D'Hooghe gaat. "Na een wedstrijd in Brugge zag ik hem lange tijd praten met de scheidsrechter. Een halfuur later, tijdens de officiële receptie, begon de heer D'Hooghe een exposé waarin hij zei dat hij in zijn dertigjarige carrière nooit tot bij een scheidsrechter is geweest", aldus Bayat. "Ik viel bijna van mijn stoel. Ik reageerde en zei tegen de heer D'Hooghe dat ik hem daarnet zag praten met de ref en dat hij oneerlijk was. Vervolgens gooide hij mij buiten", doet Bayat zijn relaas.

Over vanavond is Bayat duidelijk: "Als er één team is dat Club Brugge kan kloppen, dan is het Charleroi wel. We kennen de sterke en zwakke punten van Jacky Mathijssen. Dat hij dus maar goed oplet want hij heeft ons gekneed tot wat we zijn", besluit de manager van de Karolo's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties