Devroe: 'Verwacht reactie'

Nico Wieme
| 0 reacties
Devroe: 'Verwacht reactie'
Foto: © SC

Club Brugge zag gisteren hoe een sterk Standard voor het eerst sinds begin november de koppositie overnam. Sportleider Luc Devroe verwacht na de nederlaag tegen Charleroi een reactie van zijn spelers.

Club Brugge is zijn leidersplaats kwijt. Vrijdagavond verloren de West-Vlamingen op eigen plein van Charleroi en gisteren profiteerde Standard van die misstap. Dankzij een verdiende zege op het veld van KVC Westerlo sprongen de Rouches over de Bruggelingen. Clubs sportleider Luc Devroe sprak na de overwinning van vorige week op Lokeren nog van een keerpunt in de competitie. Ook na de nieuwe situatie van dit weekend maakt de hij zich vooralsnog geen zorgen. Devroe verwacht wel een reactie van de spelers.

"Ik verwacht een reactie. We kunnen terugkomen", zegt de sportleider in Het Nieuwsblad. "Tegen Charleroi was het echt slecht, ieder seizoen heb je wel zo'n match. Ik hoop dat we die wedstrijd nu achter de rug hebben. Charleroi is nu afgelopen. Ik maak mij geen zorgen."
 
Devroe weigert om de handdoek te werpen, ook niet na de boodschap van Standardkapitein Steven Defour die beweerde dat Standard de sterkste van allemaal is en dat niemand de Rouches van de titel zal kunnen houden. "Als Standard alles wint, dan is het kampioen. Maar ik kijk niet naar Standard. Nu moeten we de punten die we thuis verloren hebben, op verplaatsing goedmaken", blijft Devroe strijdvaardig. 


 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties