Ribéry en Diego begeerd in Spanje

Nico Wieme
| 9 reacties
Ribéry en Diego begeerd in Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Franck Ribéry (Bayern München) en Diego (Werder Bremen) zijn grof wild op de Spaanse transfermarkt. Beide spelers zouden op het verlanglijstje van FC Barcelona staan.

Volgens de Spaanse krant Sport zou Franck Ribéry hoog aangeschreven staan als mogelijke versterking voor komend seizoen. De vicekampioen budgetteerde minstens 50 miljoen euro voor transfers in de zomer. Dit bedrag zou verhoogd kunnen worden als de Catalanen zelf enkele sterren kunnen verkopen. 

Op het verlanglijstje van Barçamanager Txiki Begiristain zouden naast Ribéry ook twee andere Bayernspelers staan, Willy Sagnol en Philipp Lahm. Met beide verdedigers had Barcelona al een gesprek. "Dat betekent niet dat ze ook effectief de overstap zullen maken", aldus Sport.
 
Diego zou dan weer de opvolger van Barcelona's regisseur Deco kunnen worden. De Portugees heeft al aangekondigd te zullen vertrekken als zijn club geen kampioen wordt. De ploeg van trainer Frank Rijkaard zou echter af te rekenen hebben met sterke concurrentie van Atlético Madrid. Volgens het sportblad As zou de Madrileense club Diego een sterrencontract voor volgend seizoen willen voorleggen. Voorwaarde is wel dat de huidige nummer vier uit de Primera Division zich kwalificeert voor de Champions League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties