Preud'Homme: 'We hebben alles in eigen handen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'Homme: 'We hebben alles in eigen handen'
Foto: © SC

Standard Luik heeft in sinds de laatste landstitel in 1983 nooit zo dicht bij een nieuwe landskroon gestaan. De Luikenaars hebben negen punten voorsprong op Anderlecht met nog zes matchen te gaan. Coach Michel Preud'Homme acht de titel nog niet binnen.

"We blijven alles wedstrijd per wedstrijd bekijken. Dat werkt goed voor ons. We hebben alles in eigen handen, maar toch blijft het pad verraderlijk. Of we last van faalangst zullen krijgen? Misschien wel tijdens de titelwedstrijd maar tegen Club Brugge hebben we bewezen dat we met de druk omkunnen", aldus Michel Preud'Homme in de kranten.

De oefenmeester van Standard sluit niet uit dat Anderlecht een grote concurrent wordt voor de titel. "Met paarswit ben je nooit klaar tot ze mathematisch zijn uitgeteld. Ze zeggen misschien wel dat ze de tweede plaats viseren, maar wees gerust dat ze ginder nog bezig zijn met de titel. Maar Anderlecht achtervolgt me niet, hoor. Ik kende hun volgende tegenstander niet eens tot ik Davy Schollen in Studio 1 hoorde zeggen dat ze zondag naar Westerlo moeten", besluit Preud'Homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties