Ronaldinho's broer ontbijt in Milaan

Nico Wieme
| 0 reacties
Ronaldinho's broer ontbijt in Milaan
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Ronaldinho. Het Braziliaanse voetbalwonder komt helemaal niet meer aan spelen toe in bij FC Barcelona. Een vertrek uit Spanje lijkt onvermijdelijk. Zeker als zijn broer (en manager) in Milaan gesignaleerd wordt.

Het gaat van kwaad naar erger met Ronaldinho bij Barcelona. De Braziliaan is helemaal uit de gratie van coach Frank Rijkaard gevallen. Een mysterieuze blessure houdt hem zogezegd al weken van het veld, maar kwatongen beweren dat Rijkaard het liederlijke uitgaansleven van zijn voormalige sterspeler spuugzat is. Ook bij het bestuur zouden er nu stemmen opgaan om de aanvaller te laten vertrekken.
 
Italiaans ontbijt
Roberto Assis
, Ronaldinho’s broer en tevens zijn manager, is onlangs in Milaan opgedoken. La Gazzetta dello Sport publiceerde foto’s van Assis en Adriano Galliani. Daarop is te zien hoe Dinho’s broer en de Milanvicevoorzitter in een Milanees restaurant samen een ontbijt aan het verorberen zijn. Dat voedt uiteraard de speculaties over een mogelijke overgang van de technisch begaafde speler naar de huidige Champions Leaguewinnaar.

Transfergeruchten
Hoewel de 28-jarige speler bij Barça nog een contract tot medio 2010 heeft, bracht de Spaanse pers hem al eerder in verband met Milan. Ook Chelsea werd al genoemd als mogelijke overnemer. In ieder geval, een verlengd verblijf van de tweevoudige 'Wereldvoetballer van het Jaar' in Spanje lijkt uit den boze.

Alves
Intussen zitten ze ook in Catalonië niet stil. Barcelona probeert Daniel Alves, de Braziliaanse flankverdediger van Sevilla, los te weken. Het Barçabestuur nam alvast contact op met Alves’ manager. De speler zelf ziet een overgang naar het noordoosten van Spanje wel zitten, maar ligt nog onder contract bij Sevilla. Barcelona zal dus met geld over de brug moeten komen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties