Grégoire: 'Wilde niet per se weg'

Tim Buedts
| 0 reacties
Grégoire: 'Wilde niet per se weg'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christophe Grégoire verkaste afgelopen winter van AA Gent naar Willem II. Het leek toen dat de middenvelder zelf op een transfer aasde, maar Grégoire ontkent dat vandaag in Het Nieuwsblad.

"Het is absoluut onjuist dat ik per se weg wilde", legt Grégoire uit. "Ik heb er zelfs alles aan gedaan om te blijven. Tot op het laatste moment hoopte ik dat mijn contractverlenging erdoor zou komen. Toen die uitbleef, moest ik wel mijn conclusies trekken. Jammer, heel jammer. Bij Gent zullen ze allicht gedacht hebben dat ze voor minder geld dezelfde kwaliteit konden aantrekken."

"Na mijn vertrek verschenen er plots allerlei verhalen over mezelf en mijn ploegmaat Gillet. We zouden te uitgebreid het nachtleven verkennen. Onzin! Natuurlijk ga ik na de match soms een pint drinken, maar ik heb een vrouw en twee kinderen. Mijn gezin komt echt wel op de eerste plaats. Nadat de eerste storm was gaan liggen, heb ik nog een keer naar Louwagie gebeld. Ik heb hem op de man af gevraagd of hij die roddels rondstrooide. Hij zei dat het niet van hem kwam, ik geloof hem. Daarmee is voor mij de kous af. Ik wil iedereen in Gent recht in de ogen kijken, wil er nog altijd welkom zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties