Deschacht: 'Enkel bezig met de Beker'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deschacht: 'Enkel bezig met de Beker'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht is na de 2-0-overwinning tegen Germinal Beerschot op zeven punten gekomen van leider Standard. Volgende week wordt op Sclessin de kraker tussen beide ploegen afgewerkt. Olivier Deschacht laat alvast weten dat eerst de beker belangrijk is

Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock liet gisteren weten dat Standard nu al wat schrik krijgt. Anderlecht-verdediger Olivier Deschacht kan zijn voorzitter deels bijtreden. "Voor ze echt schrik zullen krijgen, gaan we wel eerst moeten gaan winnen op Standard. Maar zover is het dus nog lang niet. Nee, de president is niet in de kleedkamer geweest om daarover te praten. Je mag niet vergeten dat er woensdag ook nog een wedstrijd is", aldus de Oost-Vlaming in de krant Het Nieuwsblad.

Bij Anderlecht zijn ze momenteel vooral bezig met de bekercompetitie. Woensdag speelt het de terugwedstrijd op Germinal Beerschot waar het een krappe 1-0-voorsprong moet verdedigen. "De bekermatch wordt belangrijk. Het gaat rechtstreeks om een prijs. Beerschot zal er vol voor gaan, ook al gaat het in de competitie minder met hen", besluit Deschacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties