Boussoufa: 'Niemand speelt beter dan wij'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Boussoufa: 'Niemand speelt beter dan wij'
Foto: © SC

Morgen staat één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar op het programma voor Standard en Anderlecht, de zenuwen staan dan ook strak gespannen. Mbark Boussoufa gooit nog wat olie op het vuur: "niemand speelt beter dan wij", klinkt het droogjes.

Standard lijkt de laatste weken wat op zijn tandvlees te zitten, terwijl bij Anderlecht alles soepel draait. Heel wat mensen zien de Brusselaars dan ook als favoriet voor de clash op Sclessin. Boussoufa wil daar echter niets van weten: "Wij willen zondag winnen, maar met zeven punten voorsprong blijft Standard favoriet voor de titel. Anderlecht komt van heel ver, vergeet niet dat we begin dit jaar nog zevende stonden. We hebben voor nieuwjaar niet goed gespeeld, maar we zetten nu wel een hele sterke tweede ronde neer. We gaan er dan ook voor. Op dit moment speelt niemand beter dan wij", zegt de middenvelder.

Boussoufa legt de druk vooral bij Standard en daagt ook Steven Defour nog wat uit: "Voor mij is niet Defour, maar Hassan de Gouden Schoen. Ik gun die Defour de Gouden Schoen wel, maar Hassan heeft hem meer verdiend dan hij", aldus Boussoufa. De balgoochelaar van Anderlecht zal er dan ook alles aan doen om Standard de titel alsnog af te nemen: "Als ze zondag winnen, verdienen ze de titel. Als ze dertig matchen ongeslagen kunnen blijven, dan gun ik het ze. Maar zover zijn ze nog niet, hé. Ik wil het niet meemaken dat ze tegen ons kampioen worden. daar ga ik dan ook alles aan doen", waarschuwt Boussoufa.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties