Fandel en Rosetti fluiten halve finales CL

Nico Wieme
| 0 reacties
Fandel en Rosetti fluiten halve finales CL
Foto: © SC

Dinsdag- en woensdagavond staan de terugwedstrijden in de halve finales van de Champions League op het programma. De UEFA maakte de namen van de scheidsrechters bekend, die deze partijen in goede banen moeten leiden.

Dinsdagavond fluit Herbert Fandel (foto) de wedstrijd tussen Manchester United en FC Barcelona. De Duitser wordt op Old Trafford bijgestaan door zijn vaste assistenten Volker Wezel en Carsten Kadach. Dit trio is geselecteerd voor het komende EK in Oostenrijk en Zwitserland.

De tweede halve finale in de Champions League tussen FC Chelsea en FC Liverpool is in handen van Roberto Rosetti. De Italiaan krijgt assistentie van Alessandro Griselli en Paolo Calcagno. Ook dit trio zal in juni tijdens het Europees Kampioenschap te bewonderen zijn.

Donderdag worden de terugwedstrijden in de halve finales van de UEFA Cup gespeeld. Eerder kon u al lezen dat Frank De Bleeckere en zijn vaste assistenten de partij tussen Fiorentina en de Rangers toegewezen kregen.
De andere halve finale tussen Zenit Sint-Petersburg en Bayern München is in handen van het Noorse trio Tom Henning Øvrebo, Geir Åge Holen en Jan Petter Randen. Ook zij zijn geselecteerd voor het EK in de Alpenlanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties