Van Heerden houdt het niet lang uit

Nico Wieme
| 18 reacties
Van Heerden houdt het niet lang uit
Foto: © SC

Club Brugge zal er waarschijnlijk niet moeten op rekenen om Elrio van Heerden als joker mee te nemen naar Anderlecht. De Zuid-Afrikaan maakte maandag zijn rentree bij de invallers, maar moest nog voor het halfuur het veld verlaten.

Maandagavond speelden de Brugse invallers op het veld van SV Roeselare. De blauw-zwarte familie keek met meer dan gewone belangstelling uit naar het wederoptreden van Elrio van Heerden. De middenvelder maakte zijn rentree na een knieblessure die hem twee maanden van de velden hield.

Club begon sterk aan de partij en kwam na twintig minuten verdiend op voorsprong. Na een mooie dieptepass van Daniel Chavez verscheen Brecht Capon vrij voor doel, maar de aanvaller werd in de zestien onderuit gehaald. Roy Meeus zette de strafschop feilloos om. 

De feestvreugde was echter van korte duur, want even later moest de wederoptredende Van Heerden al naar de kant. De frêle Zuid-Afrikaan ondervond nog te veel last van de knie en werd uit voorzorg vervangen. De vraag is maar of de medische staf hem speelklaar krijgt tegen zaterdag. De Brugse reserven wonnen overigens de wedstrijd met 1-3.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties