Mathijssen evalueert seizoen

Arno Reynders
| 16 reacties
Mathijssen evalueert seizoen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Jacky Mathijssen heeft zijn eerste seizoen als trainer van Club Brugge er bijna opzitten. De coach is zeker niet ontevreden.

In Sport/Voetbalmagazine vertelt Mathijssen over zijn seizoen bij Club. 
"Ik heb niet het gevoel dat wij de titel hebben verloren. Wij hebben een aantal weken bovenaan gestaan en toen hebben we erin geloofd", aldus de coach.

"Tijdens de winter zei ik: ik ben zeker dat we in de tweede ronde beter zullen voetballen. Maar of we meer punten halen weet ik niet. Uiteindelijk is het zo gelopen. We speelden soms beter dan in de eerste ronde, maar het rendement was er niet."

"Maar we tellen weer mee. Als we ons seizoen afronden als tweede is dat mooi. Zelfs als je derde wordt, heb je toch even goed of slecht gewerkt."

Mathijssen heeft al een lijstje met namen klaar die hij volgend jaar de ploeg ziet versterken. "Ik heb vier posities doorgegeven en er ook namen op geplakt."

Tot slot heeft hij het nog over doelman Stijnen. "Als Stijn ooit wil gaan, moet hij niet wachten op een beter moment. Dat gaat er wellicht niet meer komen. Ik hou er dus rekening mee dat hij vertrekt", besluit Mathijssen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties