Warren Joyce: 'Heet en slecht veld'

Kristof Blomme
| 0 reacties
Warren Joyce: 'Heet en slecht veld'
Foto: © SC

Antwerp kon niet winnen tegen Doornik en is hierdoor nog steeds niet zeker van de eindronde. Trainer Joyce vond de hoge temperatuur en het slechte veld bepalend voor het resultaat.

Antwerp staat voor belangrijke weken met het oog op het behalen van een eindrondeticket. Op het veld van Doornik kwam de 'Great Old' niet verder dan een gelijkspel, waardoor er nog geen zekerheid is over de eindronde. Komend weekend staat de confrontatie met rechtstreekse concurrent Lierse op het programma. 

Warren Joyce vond vooral dat de omstandigheden niet in het voordeel van zijn ploeg waren. Het slechte veld maakte combineren moeilijk en ook het warme weer was spelbreker, vond Joyce. Ook de efficiëntie liet te wensen over, want Antwerp creëerde wel degelijk voldoende kansen om de match winnend af te sluiten. 

Hoewel hij heel wat kritiek te verduren krijgt laat Joyce zich niet van zijn stuk brengen. "Iedereen had ervoor getekend voor het seizoen om op de laatste speeldag nog te spelen voor een eindrondeticket", aldus de oefenmeester.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties