François Sterchele komt om het leven

Steven Bologne
| 268 reacties
François Sterchele komt om het leven
Foto: © SC

De Belgische voetbalwereld ontwaakt vanmorgen met een bijzonder slecht nieuwsbericht. Aanvaller François Sterchele van Club Brugge liet in een auto-ongeluk nabij Vrasene het leven.

Aanvaller François Sterchele raakte vannacht de controle over zijn sportwagen kwijt, knalde tegen een boom en kwam terecht in een maïsveld. Het ongeluk gebeurde op de N49 tussen Antwerpen en Knokke, ter hoogte van Vrasene (Beveren). De Luikenaar was op slag dood. De huidige spits van Club Brugge werd in maart pas 26 jaar.

Sterchele kwam vorige zomer over van Germinal Beerschot, waar hij vorig seizoen topschutter werd van de Belgische competitie met 21 doelpunten. Voordien was hij actief bij Oud-Heverlee Leuven en Sporting Charleroi. Hij verzamelde intussen vier caps bij de Belgische Nationale ploeg.
 
De gehele redactie van Voetbalkrant.com wenst bij deze zijn blijk van medeleven te betuigen aan het gezin, de familie, vrienden en kennissen van François Sterchele alsmede het bestuur, de spelers, de medewerkers en alle supporters van Sterchele. François, Rest In Peace!
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties