Van der Schoot grote man bij Vorselaar

Philippe Crols

OG Vorselaar mag zijn ticket richting tweede provinciale alvast boeken. Het won de heenmatch van de dubbele confrontatie met zware 4-0-cijfers van Schelle.

Schelle verloor vorige week al heel zwaar tegen Herentals. Het werd toen 3-0, maar omdat Schelle de heenmatch al had gewonnen met 5-1 was dat allemaal nog niet zo erg. Nu zal Schelle in de terugmatch tegen Vorselaar beter moeten doen dan die 5-1 of de promotie mag worden vergeten.

Op bezoek bij Vorselaar werd er namelijk zwaar verloren. Vooral in de eerste helft domineerde de thuisploeg. Van der Schoot zette na zeven minuten met zijn eerste van de wedstrijd Vorselaar op rozen. Op het halfuur verdubbelde diezelfde Van der Schoot de score.

In de tweede helft moest Verschueren een paar keer goed tussenkomen om een bezoekende tegentreffer te voorkomen. Toch zou Schelle geen goal kunnen scoren. Van der Schoot bleef wel doelpunten maken en zorgde met nog twee nieuwe goals in het slotkwartier voor een uitstekende uitgangspositie.