Wauters: 'Spelers vertrekken? Dat ze maar gaan'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Wauters: 'Spelers vertrekken? Dat ze maar gaan'
Foto: © SC

Antwerp zal er ook volgend seizoen niet bij zijn in eerste klasse, de Great Old ging gisteren namelijk onderuit tegen Tubize. Daardoor is de voorsprong van de Waals-Brabantse club onoverbrugbaar geworden.

Dat wil dus zeggen dat Antwerp zich mag opmaken voor een vijfde seizoen zonder voetbal op het hoogste niveau, toch kon er bij voorzitter Eddy Wauters nog een grapje af: "Of ik hier van ga wakker liggen? Dat zal ik merken als ik in mijn bed lig", klonk het filosofisch. Ondanks de nederlaag had Wauters een klare kijk op de match: "Ik vond Tubeke vandaag fysiek en tactisch beter. Dan moet je je bij de nederlaag kunnen neerleggen", aldus de sterke man van Antwerp.

Antwerp beschikt over een rijke traditie en een trouwe aanhang, maar toch kan een vijfde seizoen in tweede klasse wel eens zware gevolgen hebben voor de Great Old. "We gaan niets overhaasten. Of sommige spelers nu zullen vertrekken naar eerste? Dat ze maar gaan, we kunnen ze toch niet tegenhouden. Maar ik wil eerst nog wel zien wie er interesse heeft opgewekt", gaf Wauters mee. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties