Barcelona aast op Pirlo

K M
| 5 reacties
Barcelona aast op Pirlo
Foto: © SC

FC Barcelona heeft de jacht ingezet op Andrea Pirlo. Volgens Sky Italia wil coach Josep Guardiola zijn middenveld bouwen rond de technisch verfijnde middenvelder van AC Milan.

Volgens Guardiola is Pirlo niet meer tevreden over zijn situatie bij Milan. Hij zou immers te horen hebben gekregen dat aanwinst Mathieu Flamini een veel beter contract heeft gekregen dan hem. Ook zou de Italiaanse international misnoegd zijn over het feit dat verschillende teamgenoten een contractverbetering hebben gekregen en hij niet. Door komt nog eens bij dat Milan komend seizoen niet actief zal zijn in de lucratieve Champions League.
 
Pirlo is nochtans een belangrijke pion in het geheel van AC Milan. Afgelopen seizoen was hij actief in 33 competitiewedstrijden, wist drie maal de weg naar de netten te vinden en zette zes maal één van zijn teamgenoten op weg naar het doel. Milan nam de creatieve middenvelder in de zomer van 2001 voor 17,5 miljoen euro over van aartsrivaal Inter. Pirlo heeft bij de Milanese ploeg wel nog een contract tot de zomer van 2011.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties