Vennegoor in belangstelling van Lazio

Philippe Crols
| 1 reacties
Vennegoor in belangstelling van Lazio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vennegoor of Hesselink zit op dit moment in Zwitserland waar hij met Nederland op zoek is naar een Europese titel. Inmiddels is het nog wel afwachten waar de grote aanvaller volgend seizoen aan de slag zal gaan.

Volgens The Daily Record zou de toekomst van de Nederlandse spits wel eens in Italië kunnen liggen. De Engelse krant weet namelijk dat het Italiaanse Lazio interesse heeft in Vennegoor.

De voorzitter van de Italiaanse eersteklasser, Claudio Lotito, laat in diezelfde krant alvast weten dat Lazio Vennegoor wel graag zou aantrekken. "Hij is sterk en heeft veel ervaring. Hij past in het profiel van de speler die we voor ogen hebben."

Momenteel staat Vennegoor nog altijd onder contract in Schotland bij Celtic. De international zelf gaf al aan dat hij liever in Celtic Park wilde blijven. Lazio liet ook weten dat het hoe dan ook niet meer dan zeven miljoen euro wil vrijmaken voor de Nederlander. Mocht hij toch naar Lazio verhuizen dan wordt hij er ploegmaat van onze landgenoot Gaby Mudingayi.

Vooraleer Vennegoor naar Celtic kwam, speelde hij in eigen land voor PSV en FC Twente.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties