PSV wil Rajkovic in Nederland houden

PSV wil Rajkovic in Nederland houden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven is er veel aan genegen om Slobodan Rajkovic in eigen rangen te houden. De jonge Chelsea-verdediger speelde het afgelopen seizoen op uitleenbasis bij de Eindhovenaren.

Huub Stevens, de nieuwe trainer van PSV Eindhoven, liet in de Nederlandse krant De Telegraaf uitschijnen dat hij hoopt dat Slobodan Rajkovic kan blijven. Hij wil hem volgend seizoen genoeg speelkansen geven. Het was vooral door een vervelende rugblessure dat Rajkovic nog niet in staat was om afgelopen seizoen zijn kunnen te tonen.

Chelsea is er van zijn kant niet van overtuigd dat Rajkovic volgend seizoen veel zal kunnen spelen bij PSV. De verliezende Champions League-finalist heeft de Serviër al aangeboden aan Hamburg SV, uitgerekend de ex-club van Stevens.

Rajkovic staat al twee seizoenen onder contract in de Engelse hoofdstad maar hij speelde nog geen minuut in het eerste elftal van Chelsea. De Londenaren willen de tweevoudig Servisch international ervaring laten opdoen en willen hem daarvoor net als vorig seizoen ergens op uitleenbasis stallen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties