'Emotieloze' Aragonés weent na kwalificatie

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Emotieloze' Aragonés weent na kwalificatie
Foto: © SC

Luis Aragonés staat niet bekend om zijn extravert gedrag, maar na de kwalificatie voor de finale van Euro 2008 gaf de 69-jarige Spanjaard dan toch zijn diepste emoties prijs.

Vanuit Wenen

“Ik toon niet graag mijn emoties, maar vandaag heb ik geweend”, geeft Aragonés toe. “Je ziet het misschien niet, maar ik ben heel blij. Blij voor de spelers, de fans en voor mijn familie. Mijn kleinkind was aanwezig in het stadion en hij is er in geslaagd mij te doen wenen.”

Spanje speelde tegen Rusland perfect zijn plannetje uit: de tegenstander vermoeien en dan hard toeslaan. "We hebben vandaag een complete wedstrijd gespeeld. We begonnen met Russisch voetbal aan de wedstrijd en hebben het zowel verdedigend als aanvallend goed gedaan."
 
Met een tweede ruime zege tegen Rusland maakt Spanje eindelijk haar reputatie als sterk voetballand waar op een groot tornooi. “We wisten voor het tornooi dat we over een goed ploeg beschikten en dat we ver konden raken. We zijn in onszelf blijven geloven en hebben heel veel geleerd. Een speler als Fabregas is nog maar 20 jaar, maar hij heeft al de ervaring van iemand van 28.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties