Pudil verkast dan toch naar Racing Genk

De Nijs Michael
| 21 reacties
Pudil verkast dan toch naar Racing Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In tegenstelling tot de onheilspellende berichten eerder vandaag heeft Racing Genk toch aan het langste eind getrokken in de strijd om de Daniel Pudil. De transfer van de Tsjech zal nog deze week afgerond worden, dat meldt Racing Genk zelf.

Pudil wordt al weken in verband gebracht met Racing Genk, maar eerder vandaag doken berichten op over de interesse van Reggina in de international. De Tsjech had van zijn club Slovan Liberec zelfs de toestemming gekregen om te gaan onderhandelen in Italië, maar nu blijkt dat Pudil meer dan waarschijnlijk toch naar Limburg zal verkassen. Racing Genk meldt namelijk dat er een akkoord bereikt is met Slovan Liberec omtrent de overgang van Pudil, morgen zal de speler daarom afreizen naar België om zijn medische testen af te leggen. Als hij die testen doorstaat, zal Pudil zijn handtekening zetten onder een contract bij Genk. 

Pudil komt dus over van Slovan Liberec, maar vorig seizoen werd hij door die club nog uitgeleend aan Slavia Praag. Met die Tsjechische topclub veroverde Pudil de landtitel en was hij ook actief in de Champions League. Normaal gezien zou Pudil ook afzakken naar het EK, maar de international brak een beentje in zijn hand en moest daardoor uiteindelijk forfait geven voor het zomertoernooi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties