Dembélé moet kiezen tussen Standard of Griekenland

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Dembélé moet kiezen tussen Standard of Griekenland
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Siramana Dembélé was dit seizoen bij landskampioen Standard Luik een luxe-invaller en stelde nooit teleur als hij iemand moest vervangen die geschorst of gekwetst was. Hij mag vertrekken bij de Rouches maar weet niet zeker of hij dat wel wil.

Siramana Dembélé heeft een aanbieding van de Griekse neo-eersteklasser Panthrakikos Komotini op zak, dat is de nieuwe club van onze landgenoot Emilio Ferrera. Hij wil evenwel nog wat nadenken over dat aanbod. 

"De Grieken hebben mij een contractvoorstel voor twee seizoenen gedaan en sportief en financieel bekeken is het zeker een mooie uitdaging. Maar ik moet ook alle aspecten tegenover elkaar afwegen", zegt Dembélé in de Waalse krant La Dernière Heure.

"Met Standard loopt momenteel ook alles positief. We zullen dus wel zien en ik voel me ook niet als een zekere vertrekker. Ik ben wel een 'prof' en dus luister ik naar alle aanbiedingen die op me afkomen. Weet je, er staat een nieuw seizoen voor de deur, met een nieuwe coach. Ik zal nooit opgeven en blijven vechten voor een basisplaats", aldus Dembélé.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties