Bergen knalt er negen binnen

K M
| 3 reacties

Ook RAEC Bergen heeft zijn eerste oefenwedstrijd achter de rug. Vrijdagavond wist de Waalse ploeg met 0-9 te winnen op het veld van eerste provincialer Zinnik (Soignies).

Zinnik probeerde in de eerste helft mee te voetballen in plaats van met elf voor het doel te gaan liggen. Bergen had het er daar aardig moeilijk mee en kwam dan ook amper twee maal tot scoren. Na de rust wisselde Philippe Saint-Jean bijna geheel zijn team en dat had wel effect. Bergen wist immers nog zeven maal de weg naar de netten te vinden. Tester Francesco Migliore van Olympique Lyon speelde 77 minuten mee.

Bergen eerste helft: Herpoel, Mirri, Jay, Hatchi, Okkonen, Seka, Migliore, Ragued, Brahami, Cordaro, Dahmane

Bergen tweede helft: Herpoel (65' Cambraye), Dzidic, Vanderzijl, Krivic (70' Cavallo), De Pauw, Migliore (77' Dieu), Slaiki, Buysens, Jarju, Roussel, Gueye

Doelpunten: 5' Seka 0-1, 41' Dahmane 0-2, 49' Jarju 0-3 (strafschop), 52' Roussel 0-4, 54' Gueye 0-5, 70' Roussel 0-6, 80' Slaiki 0-7, 82' Roussel 0-8, 89' Gueye 0-9