Salou wil dit jaar ontploffen bij Club Brugge

Mathias Dumarey
| 49 reacties
Salou wil dit jaar ontploffen bij Club Brugge
Foto: © SC

Ibrahim Salou stond vorig seizoen een aantal keer op vertrekken bij Club Brugge, maar nu denkt hij daar niet meer aan. "Ik wil de lijn van de laatste weken hier doortrekken", zegt de Belgische Ghanees in de krant Het Nieuwsblad.

"Er is zeker interesse geweest, maar ik wilde geen overhaaste beslissingen nemen. Ik wilde enkel maar vertrekken bij Club Brugge als ik me sportief en financieel kon verbeteren. De clubs met wie ik aan tafel zat, konden aan die voorwaarden niet voldoen", aldus Ibrahim Salou

"Twee jaar terug heb ik Club Brugge verkozen boven Anderlecht en tot op vandaag sta ik nog steeds achter die beslissing ondanks het feit dat ik de afgelopen twee seizoenen vooral in de schaduw opereerde. Ik wil het dit seizoen de trainer moeilijk maken. Meer zelfs, het kan me geen barst schelen of er straks nog een extra aanvaller bijkomt. Voor het eerst sinds ik hier ben heb ik het gevoel dat ze dit seizoen de Ibrahim Salou van bij Zulte-Waregem aan het werk zullen zien", spreekt de aanvaller ambitieuze taal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties