Eto'o onderhandelt effectief met Kuruvchi

Nico Wieme
| 0 reacties
Eto'o onderhandelt effectief met Kuruvchi
Foto: © SC

Het was dan toch geen late aprilgrap toen PFC Kuruvchi begin deze week aankondigde dat Samuel Eto’o naar Oezbekistan zou komen. De Kameroener verblijft momenteel in het Aziatische land om er te praten over een contract.

Het is PFC Kuruvchi menens om Samuel Eto’o aan te trekken. De ambitieuze koploper uit Oezbekistan wil de Kameroener voor een half jaar vastleggen met het oog op de Aziatische Champions League. Eto’o en zijn gezelschap landden donderdagochtend op het vliegveld van de Oezbeekse hoofdstad Tasjkent.
 
Eto’o gaf in de loop van de namiddag een persconferentie. “We hebben aanbiedingen van diverse clubs”, vertelde de Barcelonaspits. “Ik ben van plan na het onderhoud met de leiding van deze club terug te gaan naar Barcelona. Vanaf zaterdag zal ik me buigen over de aanbiedingen, inclusief die van Kuruvchi.”
 
De 27-jarige Eto'o mag ondanks een doorlopend contract (tot medio 2010) vertrekken bij FC Barcelona. De trefzekere aanvaller komt niet voor in de toekomstplannen van trainer Josep Guardiola. Hij staat ook in de belangstelling van diverse Engelse en Italiaanse topclubs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties