Squillaci voor vier jaar naar Sevilla

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Squillaci voor vier jaar naar Sevilla
Foto: © SC

FC Sevilla heeft zich versterkt met de Fransman Sébastien Squillaci. Hij tekende voor vier seizoenen in Andalusië. Squillaci komt over van de Franse landskampioen Olympique Lyon.

Deze middag zou Sébastien Squillaci officieel gepresenteerd worden aan de pers, meldt FC Sevilla op zijn website. De 27-jarige verdediger is met succes door de medische keuring geraakt. Squillaci komt over van Olympique Lyon waarvoor hij twee seizoenen uitkwam. Eerder stond de dertienvoudig Franse international onder contract bij AS Monaco.

Squillaci was ook geselecteerd door de Franse bondscoach Raymond Domenech voor het voorbije EK in Zwitserland en Oostenrijk. Hij kwam echter niet in actie. Nu Lilian Thuram zijn interlandcarrière heeft beëindigd, is het zeer waarschijnlijk dat zijn plaats voortaan zal ingenomen worden door Squillaci.

Sevilla zou een transfersom van zes à zeven miljoen euro betaald hebben aan de Franse landskampioen. Eerder werden al Fernando Navarro, N'dri Romaric, Abdoulay Konko en Lautaro Acosta aangetrokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties