Cercle Brugge grijpt naast Muyters

K M
| 6 reacties
Cercle Brugge grijpt naast Muyters
Foto: © SC

EXCLUSIEF - Tom Muyters heeft vrijdagavond een contract voor twee seizoenen ondertekend bij STVV. Cercle Brugge wou in laatste instantie de 23-jarige doelman nog wegkapen, maar volgens de zakenwaarnemer van Muyters, Philippe Coosemans, was het te laat.

"Ik kan u, als agent van Tom Muyters, bevestigen dat Tom Muyters gisteravond bij STVV getekend heeft," weet Coosemans aan onze redactie te melden. "Zowel Tom als mezelf zijn bijzonder tevreden over de correcte handelswijze van beide clubs. Tom heeft bij United een fijne tijd gehad en is tevreden met de kansen die hij bij United gekregen heeft. Drie maanden geleden heeft hij dan ook zijn contract met overtuiging verlengd." 

"Door de transfer van Boeckx naar AA Gent zijn de zaken in een stroomversnelling geraakt," gaat de zakenwaarnemer verder. "STVV heeft dan ook snel en doortastend gehandeld en de persoon van de heer Brepoels was voor Tom doorslaggevend. Achteraf nam Cercle Brugge nog contact met ons op, maar de onderhandelingen met STVV waren dan al in het beslissend stadium. STVV betaalt aan United een aanzienlijke afkoopsom, wat hun ambitie en interesse onderstreept. United heeft ook een goede zaak gedaan en zo is iedereen tevreden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties