Makelélé gaat carrière beëindigen bij PSG

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Makelélé gaat carrière beëindigen bij PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris St.-Germain heeft vandaag op zijn website aangekondigd dat Claude Makelélé de nieuwe aanwinst is. De Parijzenaars halen de 35-jarige verdedigende middenvelder weg bij Chelsea FC.

Het is Paris Saint-Germain er veel aan genegen om terug hoger te eindigen in de Ligue 1. De voorbije jaren was het telkens vechten tegen de degradatie. Na aanvaller Ludovic Giuly komt nu ook Claude Makelélé in de lichtstad voetballen.

Vanmiddag zal de 71-voudige Franse international medisch gekeurd worden en daarna staat de presentatie op het programma. Makelélé tekende een contract voor één seizoen, met de eenzijdige optie om eventueel nog een jaar verder te gaan.

Chelsea FC deed geen moeite om Mekelélé in Londen te houden. Luiz Felipe Scolari, de nieuwe trainer op Stamford Bridge, had geen grote plannen meer met de Fransman. Makelélé speelt sinds 2003 bij Chelsea en had er nog een contract voor één jaar. 

Makelélé speelde in het seizoen 1997/98 voor het laatst in de Franse hoogste klasse. Dat was in het shirt van Olympique Marseille. Daarvoor speelde hij voor Stade Brest en FC Nantes. Later in Spanje speelde hij voor Celta de Vigo en Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties