Kruibeke en Beverense Beloften in evenwicht

Gentil Dossche
| 0 reacties
Kruibeke en Beverense Beloften in evenwicht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de tweede wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen kwamen de Beloften van 2de Nationaler KSK Beveren naar de Kerkeputten afgezakt. Beide ploegen namen een helft voor hun rekening en dat resulteerde in een billijk gelijkspel.

De thuisploeg startte enigszins aarzelend en de snelle bezoekers trokken vooruit. Een eerste verwittiging kwam er met een schot van Yassin Amarouchi na voorbereidend werk van Matthynssens (8’). Uitstel maar geen afstel. Balverlies leidde een snelle counter in en Michael Matthynssens glipte door de buitenspelval. Jurgen De Maayer was kansloos. Voor Kruibeke bleek dit het sein om te reageren. Mario Verbraeken knalde een collectieve aanval in de handen van Bram De Bruyn (18’). Olivier De Vlieger kon onvoldoende richting geven aan een voorzet van Pieter Van de Manacker (25’). Even later ging de bezoekende goalie in de fout op de doorgebroken De Vlieger en de bal ging op de stip. Mario Verbraeken vlamde keihard in de benedenhoek. Doelman De Bruyn was bij de pinken op een kopbal van De Vlieger (31’). Aan de overzijde had de thuisportier een knappe save in huis toen Matthynssens plots voor hem opdook (36’). Verbraeken poeierde eerst het leder op de vuisten van De Bruyn (38’) en kopte nadien een vrijschop van Pieter Van de Manacker op de paal. Johan Segers was er als de kippen bij om de rebound binnen te trappen.
 
Ook na de rust bleef Kruibeke aanvankelijk het hoogste woord voeren. Kevin Piessens liftte een hoekschop nipt naast (59’). Kort nadien namen de bezoekende youngsters het heft in handen en de thuisploeg wankelde. Geklungel achteraan na een inworp en in twee tijden trapte Yassin Amarouchi de gelijkmaker op het bord. Van de Manacker katapulteerde een afvallende bal over de lat (78’). Pieter Mussely verslikte zich in Amarouchi maar kon zelf nog net voor de lijn redden (86’).
 
Zondag aanstaande trekt Jong Vlaanderen naar Lyra voor de 1ste ronde van de Beker van België. Aftrap om 16u.
 
Kruibeke: Jurgen De Maayer (46’ Mike Royers), Michiel Noeninckx (46’ Kevin Piessens), Davy Van Moortel, Johan Segers, Ward Vertonghen (46’ Glenn Verhulst), Pieter Van de Manacker, Tim Vierbergen (58’ Pieter Mussely), Olivier De Vlieger, Didier Lenjou (67’ Angelo Schippers), Mario Verbraeken, Bjorn Mallentjer
 
Beveren - beloften: Bram De Bruyn, Hannes Ruymbeke, Frankie Jansen, Joachim Van Damme, Thomas Van Osselaer, Koen Roels, Stanny De Beule, LeeRoy De Keersmaeker, Yassin Amarouchi, Jeffrey Vanderdoodt, Michael Matthynssens
 
Doelpunten: 9’ Michael Matthynssens 0-1; 28’ Mario Verbraeken 1-1; 41’ Johan Segers 2-1; 73’ Yassin Amarouchi 2-2
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties