Bölöni wil aanvallende versterking

Bölöni wil aanvallende versterking
Foto: © SC


Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en voor Standard volgt het seizoen van de bevestiging. Steven Defour heeft er alleszins een goed oog in: "We hebben de groep samengehouden en hebben al bewezen dat we kampioen kunnen worden. Waarom niet nog eens?"

Dat de nieuwe trainer Laszlo Bölöni een hele goede trainer is die de capaciteiten heeft om dit Standard nog dat tikkeltje bij te brengen om ook in de Champions League een degelijke prestatie neer te zetten, daar twijfelt men in Luik niet aan. Maar geraakt Bölöni ook uit de schaduw van zijn voorganger Michel Preud’homme? “We moeten een punt zetten achter het verleden. De aanpassingsperiode is voorbij. Bölöni is iemand die veel praat met zijn spelers. Hij heeft zijn eigen methodes. Eerst hebben we veel gelopen, nu doen we niets meer zonder bal", zegt Defour op Sporza.

Bölöni liet weten dat dit Standard nog nood heeft aan versterking. Als Jovanovic vertrekt, en dit lijkt er nu al een tijdje aan te komen, zal Standard met enkel De Camargo en Mbokani te krap zitten. Als de Luikenaren van betekenis willen zijn in de eigen competitie en in de Champions League, moet er eerstdaags werk worden gemaakt van die aanvallende versterking.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties