Beveren gelijk tegen Waasland

Dirk Pieters
| 1 reacties

Zaterdagavond stond de fandag bij Beveren op het programma. De tweedeklasser sloot die dag af met een oefenwedstrijd tegen Red Star Waasland. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Het werd een aangename wedstrijd tussen de tweedeklassers. Aan de rust stonden de bezoekers op voorsprong. Al na twintig minuten stond de 0-1 op het bord. Soares knalde de bal hoog in doel. Beveren gaf zich niet gewonnen en amper tien minuten later stonden de bordjes weer in evenwicht. Toch mocht Red Star Waasland nog gaan rusten met een voorsprong. Tournut liet Dantschotter kansloos.

RS Waasland stond duidelijk al een stapje verder in de opbouw, en bij Beveren verliep alles nogal stroef. Gelukkig bracht Ceesay vooraan meer snelheid in de ploeg en scoorde hij tien minuten voor tijd de gelijkmaker, maar het is duidelijk dat Beveren nog wat werk voor de boeg heeft.