Deschacht: 'Enkel de titel kan seizoen goedmaken'

Deschacht: 'Enkel de titel kan seizoen goedmaken'

RSC Anderlecht en AA Gent spelen dit weekend de eerste topper in de Belgische competitie. Beide teams schoten uitstekend uit de startblokken met respectievelijk een 0-3-overwinning op Cercle Brugge en een 5-0-zege tegen AEC Bergen.

De wedstrijden tegen AA Gent zijn voor Anderlecht-speler Olivier Deschacht altijd heel speciaal. De verdediger is een rasechte Oost-Vlaming en hij heeft heel wat vrienden in Gent die voor de Buffalo's supporteren.

"Die vrienden hebben mij al verteld dat Gent verdedigend twee keer sterker voor de dag komt dan vorig jaar", weet Deschacht. Het Anderlecht-product is overigens nog altijd beschaamd om de prestatie van het team tegen het Wit-Russische BATE Borisov waardoor het Europees avontuur deze maand al voorbij was. "We zullen het hele jaar beschaamd blijven om die uitschakeling. We hebben nu toch al één keer gewonnen, maar we moeten nu zeker niet een grote mond beginnen opzetten. Dit jaar moeten we gewoon de titel pakken om de schaamte uit te wissen", besluit Deschacht in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties