Kesters: 'Heerenveen meldde zich voor Steppe'

Philippe Crols
| 0 reacties
Kesters: 'Heerenveen meldde zich voor Steppe'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elders op Voetbalkrant kon u al lezen dat Silvio Proto misschien naar Germinal Beerschot trekt. Dat zal dan zijn om een eventueel vertrek van Kenny Steppe op te vangen. De doelman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Heerenveen.

De ondervoorzitter van Germinal Beerschot, Herman Kesters, heeft aan de krant Het Nieuwsblad laten weten dat de interesse van Heerenveen in Steppe concreet is. "Heerenveen heeft zich gemeld voor Steppe", aldus Kesters.

Volgens Kesters zou er in de loop van woensdag een verkennend gesprek op het programma staan tussen Germinal Beerschot en Heerenveen. "Hoe groot de kans is dat Steppe vertrekt? Geen idee", aldus de ondervoorzitter.

"Iedereen heeft zijn prijs, maar we gaan Steppe niet zomaar laten vertrekken. Heerenveen heeft redelijk wat geld in kas en we hebben een goede relatie met die club", sprak Kesters nog.

Vorig seizoen onderhandelde Germinal Beerschot ook al eens met Heerenveen. Toen ging het om de inmiddels overleden François Sterchele. De clubs geraakten er toen uit, maar met de spits werd er geen akkoord bereikt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties