RSCA weigert bod op Polak, Vlcek en Suarez

De Nijs Michael
| 43 reacties
RSCA weigert bod op Polak, Vlcek en Suarez

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht liep eerder de Champions League mis, maar toch kon deze zomer een financiële voltreffer worden voor de bekerwinnaar. Zowel voor Polak, Vlcek als Suarez kwam er op het laatste nippertje namelijk een aardig bod binnen.

Het hoogste bod kwam van Borussia Dortmund. De club probeerde Jan Polak in extremis terug naar Duitsland te halen. De topklasser had daarvoor een bedrag van 7,5 miljoen euro over, maar het bod werd door Anderlecht naar de prullenmand verwezen.

Ook Matias Suarez kon de bekerwinnaar nog een aardige stuiver opleveren. De Argentijn, die pas deze zomer naar België gehaald werd, kon voor een bedrag van vijf miljoen euro naar het Portugese Benfica Lissabon. Het bod van de Portugezen werd echter niet aangenomen door Anderlecht.

Tot slot kon ook Stanislav Vlcek in laatste instantie nog van team veranderen. De Tsjechische aanvaller kon namelijk rekenen op de interesse van het Engelse West Bromwich Albion. De club uit de Premier League bracht bij Anderlecht een bod van 2,5 miljoen euro uit, maar ook dat werd door paars-wit vakkundig naar de prullenmand verwezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties