Volgt Standard zichzelf op?

Yves Dekoning
| 17 reacties
Volgt Standard zichzelf op?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Jupiler League schoot pas uit de startblokken, maar niet iedereen is even goed vertrokken. Volgens de lezers van Voetbalkrant maakt kampioen Standard de beste indruk.

Anderlecht en Club Brugge horen altijd tot de titelkandidaten. Af en toe wurmt een andere ploeg zich er enkele jaren tussen. Zit Standard in zo'n topperiode of zijn de Rouches vanaf nu altijd titelfavoriet? Volgens 45% van de stemmers zal Standard op het einde van het seizoen een nieuwe titel mogen vieren. De Waalse club maakte vooral indruk in de twee duels tegen Liverpool. Ze zullen in Luik wel Marouane Fellaini moeten missen die nog naar Everton vertrok. Standard kreeg wel een mooie som, om te investeren in de toekomst?

Club Brugge kreeg met Jacky Matthijssen vorig jaar een "speciale" coach. Hij haalde eerder met Charleroi uitstekende resultaten en is nu helemaal ingewerkt in Brugge. Club is klaar om er voor te gaan en 20% van de stemmers gelooft er in. Anderlecht komt met 12% pas op de derde plaats in de poll. Paarswit maakte geen goede beurt tegen Bate en in de supercup, maar heeft nu wel zeven op negen. Dat zijn even veel punten als Standard. Alleen Moeskroen heeft nog het maximum. 

Van de subtoppers rekenen we vooral op Germinal Beerschot (6%) en Gent (5%). GB zag wel Hernan Losada vertrekken naar Anderlecht en pakte slechts twee op negen. Bij de Buffalo's voelen ze de invloed van Michel Preud'homme, die vorig seizoen met Standard de titel pakte.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties