Ljubojevic denkt stilaan weer aan voetballen

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Ljubojevic denkt stilaan weer aan voetballen

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Goran Ljubojevic heeft er een heel lange periode van blessureleed bijna opzitten. Over twee weken mag de Kroaat weer beginnen trainen bij RC Genk. Hij vindt het tijd dat hij iets kan gaan terugdoen voor de Limburgers.

"Binnen twee weken mag ik weer aansluiten bij de groep. Daar kijk ik al een hele tijd enorm naar uit. Ik ben die revalidatieoefeningen spuugzat", aldus Goran Ljubojevic op de website van de Limburgers.

RC Genk heeft het contract van Ljubojevic toch één jaar kunnen verlengen. "We zijn tot die overeenkomst gekomen omdat de club mij toch ruim een jaar heeft moeten missen. Ik wil iets terugdoen voor de mensen die in mij zijn blijven geloven: de medische staf, de ploegmaats, de trainers en vooral de fans", gaat de aanvaller verder.

Ljubojevic denkt ook dat er Genk heel mooie tijden staan te wachten. "Als onze trainer voldoende tijd krijgt om de ploeg te kneden naar zijn systeem dat overigens het beste bij de mentaliteit van deze club past, dan wacht Genk nog heel mooie voetbaltijden. Alles is hier aanwezig om uit te groeien tot één van de gevestigde waarden in het Belgische voetbal. Het wordt nu ook tijd om Genk terug op de Europese landkaart te zetten", besluit Ljubojevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties