WBA wil ver gaan om De Sutter te strikken

Mathias Dumarey
| 82 reacties
WBA wil ver gaan om De Sutter te strikken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter werd de voorbije week nadrukkelijk gelinkt aan RSC Anderlecht. De spits van Cercle Brugge zou zelfs al een voorakkoord hebben met de Brusselaars. Paarswit zal echter moeten afrekenen met stevige concurrentie van het Engelse WBA.

West Bromwich Albion, de club waar ook onze landgenoot Carl Hoefkens zijn geld verdient, zou bereid zijn om maar liefst 7,6 miljoen euro op tafel te leggen voor Tom De Sutter. De club uit de omgeving van Birmingham deed vorige zomer ook al een bod, maar dat werd toen door Cercle Brugge afgewezen.

Didier Frenay, de zaakwaarnemer van De Sutter, bevestigt in de krant Het Nieuwsblad de interesse van meerdere clubs in zijn cliënt. "Ik onderhoud met alle clubs die geïnteresseerd zijn een goed contact. Met bepaalde teams is er ook al over de transferprijs gesproken. Nu, als een Engelse club met geld komt aanzetten, kan geen enkele Belgische club volgen. Nee, ook Anderlecht niet maar De Sutter zal niet voor het geld kiezen", aldus de voormalige speler van Cercle Brugge.

Frenay zegt verder zijn keuze zal maken waarbij het criterium geldt dat het een sportief goede stap voor zijn carrière moet zijn. "Hij heeft het wel voor Anderlecht, maar er is helemaal nog niets beslist. Hij wil zich nu vooral concentreren op het voetbal", besluit de zaakwaarnemer. (AN, MDN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties