Ook Manchester United wil Krasic

De Nijs Michael
| 0 reacties
Ook Manchester United wil Krasic

Milos Kracis is populair op de transfermarkt. De Serviër kon eerder al op Duitse, Franse en Portugese interesse rekenen, maar nu heeft ook het Engelse Manchester United zijn zinnen gezet op de aanvaller van CSKA Moskou.

Krasic is sinds 2004 aan de slag bij CSKA Moskou. Hij heeft er zich intussen ontpopt tot één van de beste spitsen uit de Russische competitie en dat is in het buitenland uiteraard niet onopgemerkt gebleven. Zo hadden de Duitse teams Hamburger SV en Werder Bremen, het Portugese FC Porto en het Franse Paris Saint-Germain de Servische international al op hun verlanglijstje gezet. Nu heeft ook het Engelse Manchester United dat gedaan, scouts van de ploeg zouden in dat opzicht afgelopen week de interland tussen Oostenrijk en Servië bijgewoond hebben.

De Champions League-winnaar zal echter diep in de geldbeugel moeten tasten bij een transfer van Krasic. CSKA Moskou heeft namelijk al laten verstaan dat de international, die nog drie jaar onder contract ligt in de Russische hoofdstad, niet mag vertrekken voor een bedrag onder de twaalf miljoen euro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties