KVK: 'Willen vol huis tegen Moeskroen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
KVK: 'Willen vol huis tegen Moeskroen'
Foto: © SC

KV Kortrijk en Excelsior Moeskroen openen vanavond met een streekduel de negende speeldag. Bij de West-Vlaamse promovendus hopen ze op een vol huis en daarvoor hebben ze de afgelopen week een actie voor gedaan.

KV Kortrijk verkocht afgelopen week de toegangskaartjes uitzonderlijk aan vijf euro het stuk. "Die actie moet vanavond goed zijn voor pakweg vierduizend extra supporters", zegt Kortrijk-trainer Hein Van Haezebrouck op Sporza. "We krijgen veel sympathie en lof voor onze manier van spelen. Ik hoop dat de regio zal reageren door vanavond naar de wedstrijd te komen."

KV Kortrijk verloor vorige week voor het eerst nadat het drie wedstrijden zonder nederlaag was gebleven. In eigen stadion zal het dus vol voor de drie punten willen gaan tegen de Henegouwse seizoensrevelatie. "Moeskroen staat er goed voor. Het kan zeker een leuk en aantrekkelijk duel worden. Ons streefdoel is veertig punten en dat moet zeker volstaan om erin te blijven", aldus Van Haezebrouck die vanavond ook ziet dat de nieuwe zittribune geopend zal worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties