Gillet: 'Ideaal om als leider naar Club te gaan'

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Gillet: 'Ideaal om als leider naar Club te gaan'

Anderlecht staat sinds zondagavond alleen op de tweede plaats op één punt van leider Club Brugge. Volgende week staat de topper tussen de twee ploegen in het Jan Breydelstadion op het programma. Guillaume Gillet ziet het al helemaal zitten.

Guillaume Gillet scoorde al vier doelpunten voor Anderlecht en is zo de topschutter van paarswit op dit ogenblik. Ook zondag was hij op Germinal Beerschot één van de doelpuntenmakers. Zaterdag speelt Anderlecht tegen Lokeren en Gillet hoopt dat paarswit een week later als leider naar Brugge kan afzakken.

"Het zal niet makkelijk worden tegen een ploeg die keer op keer gelijk speelt. Hun trainer Georges Leekens zet altijd een uitstekende organisatie neer. We beseffen hier echter allemaal dat we een gouden zaak kunnen doen want Club moet naar Charleroi en Standard gaat naar Germinal Beerschot. Het zou echt ideaal zijn mochten we als leider naar Club kunnen gaan. Reken maar dat als we zaterdag winnen, we helemaal klaar zullen zijn voor de topper", besluit Gillet in de krant Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties