Vanhaezebrouck blijft achter uitspraken staan

Mathias Dumarey
| 33 reacties
Vanhaezebrouck blijft achter uitspraken staan

Hein Vanhaezebrouck haalde afgelopen zaterdag zwaar uit naar scheidsrechter Luc Wouters na de partij op Club Brugge. De trainer van Kortrijk zal zich moeten verantwoorden in Brussel voor zijn uitspraken waar hij overigens geen woord van wil terugnemen.

"Ik heb bewust een felle bewoording gebruikt, vooral om iets los te weken. Als ik gewoon zeg dat het geen strafschop was en die twee gele kaarten voor Brecht Verbrugghe licht waren, dan staat dat in een klein hoekje en geeft niemand er aandacht aan", zegt Hein Vanhaezebrouck vandaag in de krant Het Laatste Nieuws.

"Ik deed zaterdag een ultieme poging om mijn nek uit te steken", gaat Vanhaezebrouck verder. "Misschien ligt het probleem zelfs niet alleen bij de scheidsrechters, maar bij de leiding erboven zoals een trainer verantwoordelijk is voor de resultaten van zijn ploeg."

"Misschien roer ik mijn mond omdat ik als trainer 'nieuw' ben in eerste klasse. Maar na vandaag stopt het voor mij: zie het als mijn laatste noodkreet. Hierna zal ik niet meer reageren", neemt de KVK-trainer zich tenslotte nog voor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties