Derdeklasser schakelt Real Madrid uit

Philippe Crols
| 4 reacties

Real Madrid zal de Copa del Rey dit jaar niet winnen. De Spaanse landskampioen ging er in de zestiende finales van het bekertornooi roemloos uit tegen derdeklasser Union de Irun.

Real Madrid verloor de heenmatch enkele weken geleden al met 3-2. De terugmatch moest dus met minstens twee doelpunten verschil gewonnen worden.

Het begon alvast verschrikkelijk voor de thuisploeg. Abasolo zette na een kwartier spelen de bezoekers op voorsprong. Gelukkig voor Real kon Raul voor rust nog voor de gelijkmaker zorgen.

Meteen na de pauze maakte Salcedo er 1-2 van, maar nog geen minuut later trof Raul opnieuw raak. Real leek erop en erover te gaan toen Bueno en nog eens Raul de weg naar doel vonden. Vijf minuten voor tijd scoorde de Spaanse aanvaller zijn derde van de partij.

Toch glipte de kwalificatie nog door de vingers van Real. Romo maakte er helemaal op het einde nog 4-3 van. Op basis van het aantal gemaakte uitdoelpunten, gaat Irun dus verder.