Supporters Germinal Beerschot gijzelen spelers

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Supporters Germinal Beerschot gijzelen spelers
Foto: © SC

De supporters van Germinal Beerschot waren niet gediend met de wanprestatie van hun ploeg tegen Racing Mechelen en lieten dat ook duidelijk blijken. Na de wedstrijden blokkeerden ze de hoofdingang van het Olympisch Stadion.

Tijdens de wedstrijd toonden de paars-witte fans al hun ongenoegen. ‘Shame on you’ en ‘Iedereen buiten’ weerklonken uit het supportersvak van Germinal Beerschot. Na de wedstrijd trakteerden ze de spelers van Racing Mechelen zelfs op een daverend applaus voor hun welverdiende overwinning.
 
Gesloten poort
 
De supporters wilden echter hun boodschap ook persoonlijk overdragen aan de spelers en het bestuur en verzamelden voor de hoofdingang van het stadion. De poorten werden meteen afgesloten zodat niemand van de club het stadion kon verlaten.
 
Faris Haroun en Sanharib Malki kropen op de parking in hun wagen, Martijn Monteyne probeerde samen met zijn ouders in het spelershome de zware klap te verwerken. Silvio Proto waagde het als eerste om het stadion te verlaten, maar de gehuurde doelman reed zich met zijn dure wagen vast aan de poort.
 
Achterpoortje
 
Toch slaagden enkelen er in om al snel na de wedstrijd huiswaarts te keren. Kevin Vandenbergh, Rocky Peeters, Kris De Wree en reservedoelman Kristof Maes lieten hun wagen staan en verdwenen langs een achterpoortje uit het stadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties