Pister: "Nu gelijkspelen tegen Club Brugge"

Pister: "Nu gelijkspelen tegen Club Brugge"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de povere partij op het veld van KV Mechelen was Bergen-trainer Thierry Pister niet helemaal opgezet met zijn aanvallend compartiment: “Ik vind het erg dat we voor de vierde keer op rij niet kunnen scoren.”

Bergen speelde vanavond voor de vierde keer op rij gelijk. Sterker nog, het werd telkens 0-0. Trainer Thierry Pister wordt er stilaan gek van. “Ik vind het niet erg dat we voor de vierde keer op rij gelijkspelen, maar wel dat we opnieuw niet kunnen scoren. Nochtans was dit een wedstrijd waarin het mogelijk was”, aldus Pister. De Bergen-coach was ondanks het povere spel toch tevreden. “Een punt pakken op KV Mechelen, dat meegevoerd wordt door het enthousiasme van de thuisfans, is niet slecht. Maar er zat meer in.”
 
Of Bergen de afwezige Dahmane niet miste? “ Momo is erg nuttig in de omschakeling. Die was inderdaad minder vandaag. Nu konden we Oris, Cordaro en Jarju te weinig in stelling brengen, waardoor het voor hen ook moeilijker werd. Achterin hebben we niets weggeven. Dat bewijst nogmaals hoe sterk onze organisatie wel is.”
 
Pister is niet bevreesd voor het moeilijke programma (Club Brugge en Westerlo, nvdr) dat Bergen nu voorgeschoteld krijgt. “We spelen volgende week thuis. En daar wonnen we dit seizoen van Genk, en maakten we het Anderlecht erg moeilijk. Bovendien laat Club Brugge ook vaak punten liggen. Ik hoop alvast op een 0-0”, zegt Pister met een knipoog. “Voor Westerlo heb ik veel respect. Ze leveren er prima werk en dat blijkt ook uit het klassement. Ook dat wordt een moeilijke wedstrijd, maar ik heb er vertrouwen in. Dit worden voor ons geen cruciale wedstrijden, maar nu Tubeke ons dreigt in te halen, moeten we stilaan oppassen dat we niet verder wegzakken.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties