Pauleta zien we niet meer terug voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Pauleta zien we niet meer terug voetballen

Pedro Miguel Resendes Pauleta, de voormalige Portugese aanvaller van Paris St.-Germain keert niet meer terug als speler op een voetbalveld. Hij voelde dat het tijd was om te stoppen.

Pedro Miguel Pauleta wil zich nu gaan toeleggen op een nog op te richten voetbalschool op de Azoren, een eilandengroep in de Atlantische Oceaan die behoort tot Portugal. De 35-jarige Portugees zegt vandaag in de Franse krant Le Parisien dat hij nog naar verschillende clubs kon in Europa, maar dat ook teams uit de Verenigde Staten en het Midden-Oosten naar zijn diensten hengelden. "Voetbal is echter niet meer datgene wat ik wil. Ik voelde dat het moment om te stoppen gekomen was", aldus Pauleta.

De voorbije acht jaar speelde Pauleta in de Franse competitie. Hij kwam uit voor Girondins Bordeaux en Paris Saint-Germain. Drie keer mocht hij zich als topschutter van de Ligue 1 kronen. Pauleta speelde in het verleden ook nog voor Deportivo La Coruña en UD Salamanca. In 88 interlands voor Portugal scoorde hij 47 keer en daarmee is hij ook topschutter aller tijden van zijn land.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties