Boskamp stopt in 2009 omwille van 'rotte' knie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Boskamp stopt in 2009 omwille van 'rotte' knie
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Johan Boskamp stopt deze zomer als hoofdcoach van eersteklasser FCV Dender. De Nederlander heeft last van zijn knie die naar eigen zeggen 'rot' is. Hij vindt het daarom tijd om te stoppen.

"Ik kan door die knie geen volledig halfuur meer rechtstaan op een trainingsveld. Momenteel doet Patrick Asselman alle trainingen bij ons. Ik vind het niet eerlijk dat ik een salaris van hoofdcoach blijf opstrijken terwijl iemand anders het werk doet", aldus Johan Boskamp in de kranten La Dernière Heure en Het Laatste Nieuws.

"Ik heb al veel aanbiedingen gekregen voor volgend seizoen, maar mijn besluit staat wel al vast. In heb nog een contract in Dender tot 2010 maar ik stop in de zomer van 2009", gaat de Hagenaar verder.

Boskamp kent de oorzaak van zijn knieproblemen. "Ik heb in mijn carrière teveel schoppen gekregen. Ik heb wel één schrale troost: ik heb er meer uitgedeeld dan dat ik er gekregen hebt", lacht de Nederlander die zijn dagelijkse portie frietjes niet kan missen ondanks het feit dat hij dringend moet vermageren omwille van die knie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties