Mollez verlaat Kortrijk op het einde van het seizoen

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Mollez verlaat Kortrijk op het einde van het seizoen

Peter Mollez, de doelman van KV Kortrijk, zal op het einde van dit seizoen de West-Vlaamse club verlaten. In juni loopt zijn contract af in het Guldensporenstadion en hij wil het niet meer verlengen.

De reden waarom Peter Mollez een einde wil maken aan zijn avontuur bij KV Kortrijk is het feit dat hij geen contractaanpassing heeft gekregen van het bestuur. Dat was nochtans overeengekomen voor het geval de club mocht promoveren naar de hoogste voetbalklasse.

"Kortrijk heeft Peter een contractherwaardering beloofd voor het geval ze zouden stijgen naar de Jupiler Pro League. Zes keer hebben we gepraat en we waren zeer inschikkelijk. Omdat we op een bepaald moment het gevoel kregen dat ze een spelletje aan het spelen waren heeft Mollez op een bepaald moment gezegd dat hij gewoon zal vertrekken", aldus de manager van de doelman in het weekblad Sport/Voetbalmagazine.

Volgens die manager hebben al verschillende clubs geïnformeerd naar Mollez. Het zou gaan om Cercle Brugge en AEC Bergen in België en om De Graafschap en Den Bosch uit Nederland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties